Schoonheidssalon

 

Bij Salon de Engel streven we naar persoonlijke aandacht, effect en ontspanning. Wij houden niet van productiewerk maar van kwaliteit. Deze kwaliteit zult u terugvinden in zowel de behandelingen, de producten die we gebruiken als de ontspannen sfeer die we voor onze bezoekers creëren. We streven ernaar steeds onze kennis te verbreden zodat wij u de beste behandelingen kunnen bieden. Dit betekent dat u altijd wordt behandeld volgens de modernste inzichten en gebruik kunt maken van de beste producten, namelijk Lookx. U kunt ook terecht voor Permanente Make Up

 

 

 

Oxygeneo

 

 

 

OxyGeneo behandeling voor een mooie, frisse huid. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal mogelijk in één behandeling. Je ziet de huid meer volume krijgen en hij voelt gladder en zachter aan. Het algenmasker met daaronder een hydraterend serum zorgt voor een enorme vochtboost in de huid. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens zoals met de Collageen Booster lichttherapie en/of ultrageluid.

 

De OxyGeneo behandeling in stappen:

 

1. Exfoliatie :    verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag

2. Infuse :         insluizen van anti-aging werkstoffen die in de capsule zitten

3. Oxygenate :  verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit

4. Ultrageluid : voor het open zetten van huidcellen en diep insluizen van werkstoffen

 

 

TriPollar

 

 

Als we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid en zie je de kaaklijn slapper worden. De TriPollar behandeling van OxyGeneo op basis van Radiofrequentie gaat de huid verstevigen en kaaklijn strakker maken.

 

TriPollar is de meest geavanceerde Radiofrequentie technologie ter wereld. Radiofrequentie wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet. TriPollar voelt aan als een aangename warme massage.

 

De TriPollar behandeling stimuleert de fibroblasten en daarmee de aanmaak van collageen in onze huid het laat bovendien de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

 

Direct na de eerste behandeling zie je al resultaat. Het mooiste en beste resultaat krijg je echter na een kuur van 6 behandelingen. Na 3 maanden zie je dan het uiteindelijke resultaat.

 

* De behandeling voelt als een warme massage, voelt prettig aan en is geheel pijnloos.

 

 

Ultrasound

 

Verbetert de opname van actieve ingrediënten

• Verhoogt het celmetabolisme en de microcirculatie

• Verbetert de vochtbalans

• Vernauwt poriën

• Vermindert couperose

• Reduceert wallen rondom de ogen.

 

 

Micro-needling therapie

 

Micro-needling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Klik hier voor meer informatie

 

Anbos

 

Salon de Engel is lid van de Anbos, bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist van Anbos heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. Deze schoonheidsspecialiste kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald.

 

Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Een ANBOS-schoonheidsspecialist met een diploma schoonheidsverzorging heeft deze expertise en aandacht.

 

Verder kan de ANBOS-schoonheidsspecialist u deskundig advies geven over de mogelijkheden van o.a:

 

het verzorgen van de huid (gezicht en/of lichaam);

het ontharen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht;

het verven van wimpers of wenkbrauwen;

het aanbrengen van een natuurlijke (bruids)make-up;

diverse massages.

Molenwieken 2a  |  4661 TV, Halsteren  |  06 - 113 091 93 | Privacyverklaring