Permanente Make Up

 

PMU voor ogen, lippen en wenkbrauwen

 

Wilt u verzorgd voor de dag komen, ook zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen? Dan kan permanente make-up, ofwel PMU, voor u de oplossing zijn! Wij brengen bijvoorbeeld permanente oogmake-up aan, kunnen een lijntje om uw lippen aanbrengen of kunnen uw wenkbrauwen accentueren/aanbrengen met de natuurlijk ogende hairstroke-techniek. Dan heeft u hier geen omkijken meer naar! Bovendien kan permanente make-up veel tijd en ergernissen besparen. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over uw permanente make-up als het regent of als u gaat sporten.

 

Voordelen permanente make-up (PMU) zetten

 

· U bespaart tijd

 

· U ziet er altijd verzorgd uit

 

· Nooit meer uitgelopen make-up

 

· U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om uw make-up

 

Verschil tussen permanente make-up en een tatoeage

 

Permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar wordt in een andere huidlaag aangebracht. Permanente make up, ofwel PMU, is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). Daardoor is het aanbrengen van PMU niet definitief permanent, in tegenstelling tot een tatoeage, maar eerder lang blijvende make up.. De tijd dat permanente make-up blijft zitten varieert van persoon tot persoon. Hoe lang permanente make-up aanhoudt op uw huid heeft onder meer te maken met celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

 

Is het aanbrengen van permanente make - up pijnlijk?

 

Tijdens het aanbrengen van de PMU zult u kleine korte steekjes voelen van de naald die wordt gebruikt. Gelukkig is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan een tatoeage zetten. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om een pijnlijke PMU behandeling. Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème ( verkrijgbaar op recept bij uw huisarts ) kan het pigmenteren beginnen.

 

Hoe gaan wij te werk?

 

Wij begrijpen dat het laten zetten van PMU best een grote stap kan zijn. Dan is het fijn om te weten wat je te wachten staat. De behandeling bij Salon de Engel wordt uitgevoerd door een gediplomeerde specialiste, die ingaat op uw wensen.

 

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we de mogelijkheden die op u van toepassing zijn. We bekijken uw gezicht en brengen met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw ogen aan, kleuren uw wenkbrauwen in of tekenen een lijntje om uw lippen. Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Mocht u niet direct tevreden zijn, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende eyeliner, lipliner of wenkbrauwen.

 

Pas als u 100% tevreden bent, beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. U moet er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment in kleur en intensiteit afneemt.

 

GGD-goedgekeurd

 

De PMU behandelingen bij Salons worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen. Bij Salon de Engel bent u dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

 

Mogelijkheden permanente make-up

 

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Bij Salon de Engel is het mogelijk permanente lipliner, permanente eyeliner of permanente wenkbrauwen te laten aanbrengen.

 

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Molenwieken 2a  |  4661 TV, Halsteren  |  06 - 113 091 93 | Privacyverklaring