Kapsalon

 

 

Zit u met uw handen in het haar als het gaat om uw kapsel? Geen nood! Wij lossen dit samen in no time op. Samen in overleg met u weten wij precies welke coupe uw gezicht goed doet uitkomen, hoe wij onhandelbaar haar weer zacht en soepel krijgen en welke style techniek het beste resultaat geeft. Wij zorgen ervoor dat u weer weken met een prachtig kapsel rond zal lopen.

 

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Klik dan op de knop hieronder.

 

Bruidskapsels

 

Bij Salon de Engel bieden wij ook een aantal bruid arrangementen aan. Op een individueel advies kan er gekozen worden uit een aantal verschillende behandelingen.  Bij het kapsel wordt gelet op de vorm van het gezicht. Verder kijken we wat er mogelijk is met je haar gelet op structuur, volume en lengte.

Voor de try-out (2-4 weken voor de bruiloft) vragen we je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht. Wanneer je een foto hebt van de trouwjurk, is het slim om deze mee te nemen naar de try-out. Zo kunnen we samen kijken welk kapsel er bij de jurk past, en inspiratie opdoen.

Tijdens de try-out wordt ook bekeken of er meer behandelingen zoals knippen, kleuren of permanenten nodig. Desgewenst kan daar een afspraak voor gemaakt worden. Dit kan ook van te voren aangegeven worden  om alvast hier een afspraak voor  te plannen.  Het is ook mogelijk om op locatie te komen om het bruidskapsel te verzorgen.

Molenwieken 2a  |  4661 TV, Halsteren  |  06 - 113 091 93 | Privacyverklaring